Teplice - V teplickém Galerii můžete obdivovat silné motorky. Své dočasné parkoviště zde totiž našly nádherné stroje značky Harley Davidson.

Americká klasika v Galerii. Foto: Olga Markuzziová

„Legendární motocykly kultovní značky Harley-Davidson nám zapůjčil rakouský sběratel. Návštěvníci si tak mohou v našem centru zblízka prohlédnout a třeba se i nechat vyfotit u některého z dvaceti nádherných historických i současných kousků motorek světoznámé značky," uvedla Hana Zecková, marketing supervisor Galerie Teplice.

Ke každému modelu je přiřazena tematická dekorace a krátký popis. Harleye si můžete do Galerie přijít prohlédnout až do konce ledna, každou sobotu a neděli pak bude tuto jedinečnou výstavu vždy od 14.00 do 17.00 hod provázet motorkářský program pro děti i dospělé.

Těšit se můžete například na bodypainting, soutěž pro děti v páce, airbrush tetování, výrobu motorkářských náramků a mnoho dalšího.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru