Teplice - Hromadným venčením čtyřnohých miláčků v Šanovském parku se rozhodli někteří lidé "bojovat" se současným stavem ohledně arabských návštěvníků lázní, kteří v této části města si dělají piknik a doslova i kolem sebe značný nepořádek. Teplická radnice si zatím s tímto nešvarem neví rady. Město vyvěsilo v parku cizojazyčné informační tabule s doporučením, jak se chovat. Radnice jednala se zástupci Arabů, ale těmto lidem chybí návyky slušného chování.

Snímek ze Šanovského parku v Teplicicích. Foto: Facebook

Pejskaři se na sociální síti proto rozhodli pro netradiční způsob protestu, a to každopátečním hromadným venčením. "Asi nejsem sama koho opravdu obtěžují arabské návštěvy v Šanovském parku. Chodím tam denně venčit dva malé pejsky. Arabské děti na ně dupou a hází kameny, jejich tátové na mě slizky pokřikují, až z toho mám strach a to nemluvím a nehorázném bordelu, který tam cizinci dělají. Myslím si, že je na čase abychom ukázali, kdo tu bydlí, čí je to park a kdo je tu pouze na návštěvě a měl by se podle toho chovat," uvedla na sociální síti Hani Lepková.

Tentokrát do Šanovského parku dorazilo asi patnáct pejskařů. Shodou okolností se večerní páteční venčení "střetlo" s koncem muslimského svátku Ramadánu, který v Teplicích vyvrcholil ohňostrojem a dělbuchy. Ty někteří cizinci měli dokonce údajně naschvál vhazovat k venčeným psům. Šanovský park byl tak plný lidí. Mnozí odpůrci islamizace poukazovali na fakt, že například ohňostroj byl radnicí nepovolený a strážníci pouze přihlíželi.

Situace kolem Šanovského parku již několik měsíců rozděluje obyvatele Teplic na dva nesmiřitelné tábory. Zatímco jedni jsou zastánci Muslimů v lázeňském městě, druzí je tam nechtějí a vadí jim právě chování nejen arabských dětí, ale i jejich rodičů.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru