Teplickému Svarogu vzniká nová konkurence jménem Boca Juniors vedená Vasilem Knorem
Futsalový klub Boca Juniors Krupka
Sport

Teplicko - Futsalový klub Boca Juniors Krupka hrající divizi „A“ (třetí nejvyšší soutěž ve futsale v ČR) si kráčí z 1. místa za postupem do ligy. Majitel klubu Vasil Knor nenechává nic náhodě a v boji o postup nově přivádí nejlepšího střelce soutěže Daniela Kýčka z České Lípy. Za vysněným postupem posiluje Boca Juniors i realizační tým. Pozici hlavního trenéra zaujal brazilec Rodrigo Taverna. Kondičním trenérem se stal Jakub Jeřábek a sportovním manažerem Ing. Roman Kliský.

Vasile, začněme obecně. Co vás přimělo založit futsalový klub?

Tak já byl vždy sportovec a postupem času jsem přešel z velkého fotbalu k futsalu. Úspěšné podnikání mi dovolilo založit a financovat futsalový tým na výborné úrovni se skvělým zázemím.

Jaké jsou vaše ambice do budoucna?

Tuto sezonu chceme jednoznačně postoupit do ligy a vyhrát pohár, ve kterém jsme minulý rok prohráli až ve finále.

Vaši skvělou hru a výsledky nelze přehlédnout. Co stojí za tím úspěchem?

Významně nám pomohlo angažování hlavního trenéra Rodriga Taverny, který naši hru dostal na vyšší úroveň. S Rodrigovo příchodem se dostavila disciplína, profesionalita, motivace a chuť být stále lepší a lepší. Každým týdnem se pod jeho vedením posouváme. Jsem rád, že nacvičené věci z tréninku dokážeme přesunout do zápasu. Nerad bych zapomněl také na naše hráče, kteří odvádějí v každém tréninku i zápase 100%. Touto cestou všem dotyčným děkuji.

S postupem do vyšší soutěže rostou výrazně náklady. Podporují vás sponzoři?

Máme silného generálního partnera KNOR BAU s.r.o. Věřím, že s úspěchy se k nám přidají i další silní partneři, protože nejvyšší soutěž je opravdu blízko.

Vasile, co váš osobní život, když zrovna nehrajete futsal?

Pokud zrovna nehraji futsal nebo se nevěnuji svému podnikání, tak rád cestuji a poznávám svět.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru