Praha - V sobotu 15. června se v pražském kongresovém hotelu Olšanka konal galavečer finále MČR. Z klubu Leonidas gymu Dubí startovali dva závodníci na dva vložené superfighty, jeden dětský na zahájení. Ten byl v podání 12 letého Matěje Šimůnka, který si poprvé vyzkoušel zápas na galavečeru.

"Zápas se od prvního kola držel v dobrém tempu za podpory diváků. Matěj využil svých zkušeností, jelikož to byl jeho třicátý třetí zápas a pestrou škálou technik vybodoval svého soupeře a vyhrává 3:0 na body. Druhým zápasníkem byl na závěr večera náš Filip Gorol, kterého čekal profesionální zápas proti Hradeckému zápasníkovi. Tento souboj byl hodně tvrdý, ale Filip dobrou taktikou dokázal vybodovat soupeře 3:0 na body. Celkové skóre je tedy 2 zápasy a dvě výhry. Finále je tedy za námi, ale konec sezony ještě nenastal. Na závěr sezony čeká Filipa Gorola hodně těžký profesionální zápas na Harley Days v Praze, který bude 5.7. Tímto bude uzavřena sezona 2018-2019 a od září se budeme těšit na sezonu 2019-2020, kterou junioři zahájí největším turnajem a to je Mistrovství světa v Turecké Antalyi," uvedl trenér Ladislav Horejš.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru