Mladí bojovníci z Leonidas Gym trénovali s dětmi z celé republiky. Pyšní se největší účastí
Foto: Leonidas Gym
Sport

Praha - Klub Leonidas Gym se v neděli 9. června jako pokaždé účastnil republikového tréninku dětí a mládeže pořádaný C.M.T.A. Česká Muaythai Asociace, z.s. Jako klub se může pyšnit největší účastí dětí z celé republiky.

Prezident C.M.T.A. Petr Ottich se ve čtvrtek 16. května poprvé setkal s novou velvyslankyní Thajského království v České republice paní Ureerat Chareontoh. Projednávali společně současnou, ale také budoucí spolupráci. Sama velvyslankyně slavnostně zahájila dovednostní soutěž pro děti Kids Muaythai Challenge v hale TJ Spoje v Praze.

Následný veřejný trénink s dětmi pod vedením bojovníků z Thajska a účastnil se také zástupce Ministerstva zahraničních věcí Thajského království. Děti byli rozdělené do dvou kategorií do 12 let a od 13 let. Děti do 12 let začaly soutěže jako byly kliky, skok do dálky, boj na kladině, rychlost kopů a podobné soutěže, kde tentokrát byly odměny medaile čokoládové, kterých si děti dovezli opravdu velkou spoustu.

Druhá skupina děti od 13 let trénovala s Thajci různé techniky. Po ukončení soutěží se pak i děti do 12 let přidali k trénování s Thajskými trenéry. Odpoledne pak pro děti připravili vyřádění v Jump Areně Praha a chlapci, kteří jezdí reprezentovat, zůstali na republikové sparingy s dospělými zápasníky.

"Mé poděkování patří i vedení C.M.T.A., Petru Ottichovi, Michalu Novákovi a celému realizačnímu týmu. Rád bych ještě zmínil, že přípravu dubských chlapců dotuje Ústecký kraj, Město Dubí, Proboštov, Osek a firma Stavmart s.r.o., Fightstore.cz. Foto poskytuje Czechfighter.cz," dodává Ladislav Horejš, trenér Leonidas Gym Muay Thai Dubí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru