Vedení fotbalového klubu bude besedovat s fanoušky
Ilustrační foto. Archiv klubu
Sport

Teplice – V pátek 17. května zamíří na Stínadla každý, kdo se zajímá o osud žlutomodrých. Vedení fotbalového klubu se rozhodlo, v souvislosti s nedávným debaklem s Mladou Boleslaví, uspořádat besedu s fanoušky. V Press centru tak budou od 17. hodiny odpovídat na dotazy zájemců z řad veřejnosti trenér Stanislav Hejkal, předseda představenstva Pavel Šedlbauer, ředitel klubu Petr Hynek a ředitel Štěpán Vachoušek.

Zápas s Mladou Boleslaví se uskutečnil 3. května a pro Teplické skončil ostudnou porážkou 0:8. Trenér Hejkal označil krátce po prohře chování svých svěřenců za anarchii. „Pokud jako trenér zůstanu a budu pokračovat, první, co udělám, bude pořádný průvan v šatnách,“ hrozil. Hejkal je přesvědčený, že teplický tým hráčů není dobře charakterově poskládaný a je třeba provést zásadní změny.

Kapitán mužstva Admir Ljevakovič po utkání zdůraznil, že porážka jde na vrub týmu, nikoliv trenéra. „Trenér neměl na vybranou. Poslal na hřiště nejsilnější a nejzkušenější sestavu a my jsme mu to nevrátili.“ Ljevakovič byl podle svých slov připravený nést odpovědnost a případně z týmu odejít.

Předseda představenstva Pavel Šedlbauer, který nemohl zápas osobně sledovat, následně zveřejnil prohlášení, v němž mimo jiné uvedl: „Náš první zápas o možnost bojovat o účast v Evropské lize považuji za neomluvitelnou ostudu a znevážení dobrého jména FK Teplice. Prohrát se může. To je ve sportu přirozené, ale prohrát takovým způsobem a přístupem týmu, jak tomu bylo v posledním zápase, to nelze tolerovat.“ Informoval také o trestech, které hráči dostanou a naznačil kroky představenstva klubu, které by měly vést ke zlepšení situace.

„Na Stínadlech bude i v následující sezóně pokračovat hlavní trenér Stanislav Hejkal se svým realizačním týmem,“ potvrdil 7. května setrvání Hejkala na pozici ředitel klubu Petr Hynek. "Výsledek zápasu nemá vliv na setrvání současného realizačního týmu, ale padá pouze na vrub hráčů. Realizační tým má naši důvěru a bude pokračovat i v následující sezóně."

Pokud vás zajímá, jak se věci dále vyvíjejí, jakým směrem povedou změny v týmu žlutomodrých a jaké vlastně budou, udělejte si v pátek čas a na Stínadla dorazte.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru