Víkend v Duchcově ovládne box a tvrdí muži
Foto: Z archivu Václava Fialy
Sport

Duchcov – V Duchcově se pro nadcházející konec týdne chystá velká sportovní událost s názvem Víkend plný boxu. Dvoudenní akci, která se uskuteční v duchcovském klubu a restauraci EFKO, odstartuje v sobotu 11. května, v 11 hodin, extraligové utkání boxerů SKP Ústí nad Labem versus BC ARMEX Děčín.

„Jedná se už o druhý ročník akce, v jejímž průběhu se divákům představí zhruba 150 účastníků,“ řekl nám Václav Fiala, vedoucí pořádajícího Box Club SKMP Duchcov. „Přijedou výpravy z Německa, Polska, Maďarska, Slovenska a chybět samozřejmě nebude ani výběr z Čech. K vidění budou zápasy skutečné boxerské elity.“

Na sobotní večer je podle Fialy od 18. hodiny připravený mezinárodní juniorský boxerský galavečer Pohár pěti zemí. Představí se v něm v 15 boxerských duelech sportovci různých věkových i váhových kategorií. V neděli 12. května se uskuteční Oblastní kolo boxu talentované mládeže, kadetů, juniorů a mužů, na kterém diváci zhlédnou minimálně 40 boxerských zápasů. Některé výpravy přijedou jen na sobotu, ale nedělní akce se podle Fialy zúčastní všechny kluby severočeské oblasti, včetně maďarských a polských klubů. Začátek nedělních zápasů je od 12 hodin.

Z českých klubů uvidí diváci na Víkendu plném boxu kromě sportovců z pořádajícího Box Club SKMP Duchcov, také například boxery z oddílu Kravec Gym Teplice, z AKB Bílina, z již zmíněného SKP Ústí nad Labem, BC ARMEX Děčín a možná dorazí i další kluby. Ubytování pro sportovce pořadatelé nezajišťují. Jak nám ale Fiala řekl, rozeslali všem přihlášeným klubům s předstihem nabídku s možnostmi ubytování v okolí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru