Jedenáctý Běh na Doubravku se bude konat na 1. máje v rámci Sportovního dne
Z loňského ročníku Běhu na Doubravku. Foto: archiv SK Spona
Sport

Teplice – Ve středu 1. května pořádá Spona Teplice už 11. ročník Běhu na Doubravku. Prezentace závodníků a přidělení startovního čísla je ve 12 hodin u Pravřídla, u Lázní Beethoven. Start je ze stejného místa ve 13 hodin. Závod organizátoři pořádají v rámci Sportovního dne na hradě Doubravka

Přihlásit se můžete do jednotlivých věkových kategorií pro muže, ženy a do samostatné kategorie pro družstva. Ta musejí být smíšená a v počtu tří účastníků. Výpis kategorií i všechny podrobné informace, včetně pokynů pro registraci, najdete v podrobných propozicích na stránkách sportovního oddílu Spona www.sportt.cz.

Trať je dlouhá 4150 m a celkové převýšení 245 metrů. Běží se převážně po afaltu a betonu, v lokalitě u Doubravky pak lesní cestou. Trať bude značená fáborky a vodorovným značením reflexním sprejem. První padesátka přihlášených závodníků získá pamětní hrnek s logem závodu. Čtyři nejlepší v každé kategorii diplom a pohár. Vyhlášení výsledků bude na nádvoří hradu ve 14.30 hodin.

V rámci Sportovního dne na Doubravce je připravený i bohatý doprovodný program. Například pro děti vypukne ve 12 hodin hra Pevnost Doubravka. Zájemci si mohou nechat pomalovat obličej, vyzkoušet sílu ve vrhu kládou o láhev whisky nebo v soutěži v přetahování o soudek piva a medovinu. K dobré náladě zahraje country kapela Orel. V závěru odpoledne nebude chybět oheň a opékání špekáčků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru