Nábor následovníků Jágra pokračuje na kluzišti u Olympie dnes i zítra
Martin Cimrman pasuje malého adepta na budoucího hokejistu. Foto: Ilona Kaulfuss
Sport

Teplice – V neděli 20. ledna se na kluzišti u Olympie sešli budoucí adepti na obsazení titulních stran sportovních novin. Nový hokejový klub HC Teplice Huskies, který se zrodil v rámci chystaného otevření zimního stadionu, tu pořádal nábor hokejového potěru.

„Dneska sem přišlo kolem 50 dětí,“ řekl nám Martin Cimrman, předseda hokejového klubu a hlavní trenér mládeže. Klub bude v náborech pokračovat ještě v pondělí a v úterý, vždy od 16 do 18 hodin na stejném místě. Podle Cimrmana mají zájem o chlapce ročník 2010 a mladší, ale i o dívky narozené v roce 2009 a mladší. Na dotaz, jestli je stanoven nejnižší možný věk zájemce, Cimrman řekl: „Když se udrží na bruslích, umí se obout a obléknout, nebo ho oblečou rodiče, pak je to jedno. Spodní hranice stanovena není.“

Až se zimní stadion v Teplicích otevře, začnou tady malí hokejisté podle předsedy klubu trénovat každý den od 16 hodin. „Chtěli jsme usnadnit dostupnost pro rodiče, které děti doprovázejí,“ vysvětlil Cimrman volbu tréninků v odpoledních hodinách. Každou sobotu, jak dodal, bude klub pokračovat v náborech zájemců.

2101hokejistetp2

Foto: Ilona Kaulfuss

Děti, které v neděli na kluziště u Olympie přišly, dostaly od Martina Cimrmana malé dárečky. Hokejové kartičky, odznáčky i samolepky. Po slibu, že na trénink určitě dorazí, jim trenér pověsil na krk ještě klíčenku s logem klubu a pasoval je na budoucí hokejisty. Ilona Kaulfuss

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru