Teplice si v prvním kole MOL Cupu přivezly výhru z Vltavína
Zdroj: www.fkteplice.cz
Sport

Vltavín - Teplický tým včera nastoupil poprvé pod vedením Stanislava Hejkala v pohárovém duelu na Vltavínu, který se hrál v rámci třetího kola MOL Cupu.

Žlutomodří nemohli do zápasu nasadit několik lehce zraněných hráčů, v brance pak dostal příležitost člen širšího kádru reprezentační dvacítky Luděk Němeček. Tepličtí hráči šli do vedení po čtvrthodině hry, kdy se po pěkné kombinaci prosadil z hranice vápna Trubač. Krátce na to mohl zvýšit Hora, který se snažil přehodit domácího brankáře, ale ten dobře zakročil. Domácí ovšem dokázali srovnat v 31. minutě, kdy zužitkoval chybu Teplic Veselý. Poločasový stav tak byl 1:1.

Po změně stran se teplický tým dlouho nemohl prosadit, až v 58. minutě využil chybu domácích Moulis. Ten stejný hráč pak mohl o další tři minuty později zvýšit, krásnou ranou zpoza vápna trefil tyč. V závěru mohl ještě potvrdit výhru ve vyložené šanci Dressler, jenže také trefil pouze tyč. I přesto však žlutomodří postoupili do dalšího kola pohárové soutěže.

MOL Cup - 3. kolo: Vltavín - Teplice 1:2 (1:1)

Branky: 31. Veselý - 14. Trubač, 58. Moulis.
Sestava Teplic: Němeček - Vondrášek, Jeřábek, Král, Shejbal - Moulis, Soungole, Trubač, Žitný (78. Dressler) - Jindráček (66. Červenka), Hora (59. Hyčka)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru