TIP NA VÝLET: Zakončete turistickou sezónu výšlapem na Červeňák. Při západu slunce si můžete opéct špekáčky
Foto: Archív Destinační agentury Dolní Poohří, K. Táborská
Výlety

Lounsko - Pohodovým výletem podzimním Lounskem zakončí Destinační agentura Dolní Poohří turistickou sezónu. Procházkou, během, na kole nebo koloběžce mohou zájemci v sobotu 23. října absolvovat trasu z lounského výstaviště na rozhlednu na Červeňáku.

„Poslední podzimní výlet je bonusem k našemu seriálu Ohřecká Osmička, který měl letos skvělou účast. Tentokrát ale nestartujeme, neměříme čas, nevyhlašujeme vítěze. Nabízíme jen pohodové odpolední setkání s trochou pohybu a vyhlídkou do podzimního Poohří,“ říká ředitel Destinační agentury Dolní Poohří Ing. Lukáš Pichlík.

Odměnu však pro všechny účastníky přesto přichystal. Na vrchu Červeňák nad Dobroměřicemi je bude čekat oheň a špekáčky. Sraz všech zájemců o výlet podzimní krajinou Lounska je v sobotu 23. října v 15 hodin u pavilonu A lounského výstaviště. Odtud bude vyznačena čtyřikilometrová trasa přes Dobroměřice k Ejemově chatě s rozhlednou na Červeňáku.

„Kdo se jak nahoru dostane, je čistě na turistech. Jen všechny zájemce prosíme o registraci, abychom věděli, kolik nakoupit špekáčků, které si společně při západu Slunce opečeme,“ doplňuje Lukáš Pichlík.

Po skončení akce bude na turisty pod rozhlednou čekat autobus, který je doveze zpět na výstaviště, aby se nemuseli vracet do Loun pěšky a za tmy. Přihlášku je možné vyplnit v tomto formuláři: https://forms.gle/WepRSK1vHLfV9vXG6. Zakončení turistické sezóny v Dolním Poohří bude mít letos i svou slavnostní tvář.

V sobotu 6. listopadu se v Kadani v KD Střelnice uskuteční galavečer u příležitosti 10. výročí založení Destinační agentury. Během večera budou také předány ceny turistickoběžeckého seriálu Ohřecká Osmička.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru