TIP NA VÝLET: Do Oseku za romantikou, která voní karbolem a dálkami
Nádraží v Oseku. Foto: Ilona Kaulfuss
Výlety

Osek – Milovníci železnice, vláčků, romantiky a historie železniční dopravy mohou v sobotu 17. července navštívit osecké nádraží a prohlédnout si Železniční expozici Moldavské dráhy, která je kulturní památkou ČR. Akci pořádá Klub přátel Krušnohorské železnice Most-Dubí-Moldava v Krušných horách. Výstava v budově Nádraží Osek město bude zpřístupněná v čase od 9 do 15.30 hodin.

Expozice na oseckém nádraží nabídne historické nádražní zařízení, železniční modely velikosti tt 1:120 a řadu exponátů, které přibližují historii železnic. K dispozici pro návštěvníky budou i malé suvenýry, jako turistické známky, nálepky, vizitky, magnetky, sada průvodčího, pohlednice a nově také pexeso se železniční tématikou.

Návštěvou expozice můžete podpořit provoz modelových kolejišť. Další zpřístupnění expozice je naplánované na sobotu 21. srpna.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru