OBRAZEM: Na celý park vám stěží bude stačit den! Vypravte se do země zábavy!
Stavby a atrakce v Mirakulu vás zaujmou svým nevšedním ztvárněním. Foto: e-deniky.cz
Výlety

ČR - Mirakulum u Milovic nad Labem - to je 10 hektarů zábavy a zážitků. Na své si přijdou děti od jednoho roku až do 15 let. V areálu jsou různá aktivní i odpočinková místa. Kouzelný hrad s katakombami, přírodní bludiště, několik pískovišť a nafukovacích trampolín.

Unikátní lanové centrum má přes 200 metrů a je jedinečné v celé Evropě. Z lanovek se děti můžou dostat z výšky 5 metrů díky dvěma toboganům až třeba do podzemí. Nezapomeňte proto na baterky nebo čelovky.

Areálu dominuje dřevěný hrad, který kromě osmi věží má také různé průlezy, můstky, skluzavky a děti překonávají někdy až desetimetrové rozdíly.

Foto

Odvážnější děti můžou vyzkoušet obří, 12 metrů velkou houpačku s kmitem asi 20 metrů. Na své si přijdou i milovníci zvířat. Nechybí totiž ani kontaktní zoo, kde jsou malé kozičky. Pro šikovné děti je připravena tvořivá dílnička, kde se fantazii a kreativitě meze nekladou.

Po náročném dni se každý může osvěžit ve Vodním světě, proto si vezměte s sebou plavky a ručníky. Vodní svět je soustava fontán, kaskád, brouzdališť s různými atrakcemi. Nechybí ani vodopád, jsou zde také stavidla nebo čerpadla.

Kudy tam


Pro nejmenší děti je připravena barevná vesnička v Zemi prasátka Pigy. Trampolína, různá zákoutí nebo prolézačky určitě budou děti bavit, navíc je vše ve veselých barvách.

V parku je dostatek občerstvení a jídelních koutků. Jsou tam také místa pro kuřáky. Výlet do Mirakula je na celý den, dospělý a děti nad 90 cm zaplatí 200 korun. Parkování je zdarma.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru