VIDEO: Vraťte se o milióny let zpět do druhohor a podívejte se, kdo vládl tehdy na planetě
Foto: Redakce
Výlety

Liberec - Stegosauři, tyranosauři, ankylosauři nebo třeba allosauři – velcí ještěři, kteří vládli na naší planetě v období druhohor. Vše je k vidění v DinoParku v Liberci, jediném krytém DinoParku u nás.

Tato zábavně- vzdělávací atrakce je pro rodiny s dětmi všech věkových kategorií. Nachází se ve třech patrech Nákupního centra Liberec Plaza o celkové rozloze 6 tisíc metrů čtverečních.

V celkem 30 scénách je instalováno přibližně 70 prehistorických modelů zvířat a to jak statických, tak i hýbajících. Jsou propracovány do posledního detailu a jsou doprovázeny zvukovými efekty. Díky tomu, že je park krytý, jsou tu oproti jiným i další speciální efekty, jako je umělá mlha z bažiny, tropický déšť nebo laserová světla.

https://www.youtube.com/watch?v=UqbhrOg6kas

Součástí DinoParku je i dětské paleontologické hřiště, stezka pro odvážné děti DinoTrek, nebo DinoLaser. Ve 4D kině je promítán ve smyčce speciálně natočený film.
DinoPark je otevřen celoročně, zavřeno je pouze 31.12.-1.1. Otevírací doba je: 1.9.-30.6. od 9 do 19 hodin. O prázdninách až do 20 hodin.

Děti od 3-15 let zaplatí vstupné 120,- korun, dospělí 180,-. Rodinné vstupné je 500,-. V ceně je zahrnuto vše, tedy i vstup do 4D kina.

foto

0701dino2

0701dino3

0701dino4

0701dino5

0701dino6

0701dino7

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru