Na čtyřech místech na severozápadě Čech žijí strašidla. Vydejte se za nimi
Labyrint strašidelných pohádek Doksy. Foto: FB Labyrint
Výlety

ČR - Máte rádi výlety, legraci a pohádky? Hledáte tip na výlet do konce prázdnin? Za cestu do říše fantazie můžete vyhrát! Na čtyřech místech Severozápadních Čech žijí strašidla.

Úštěcké Muzeum čertů, kadaňské Muzeum čarodějnic, Pekelné sklepy ve Žluticích a Labyrint strašidelných pohádek v Doksech otevírají své brány rodinám i jednotlivcům. Čekají tu na vás zástupci pohádkového světa, kteří vám umožní nahlédnout, jak se žije čertům, čarodějnicím a dalším bytostem, které jsou v našich zeměpisných šířkách doma.

Nečekejte ale žádnou nudnou exkurzi! V zákulisí pohádek totiž vládne smích, a jestli něco strašidla opravdu umí, pak je to rozesmát a pobavit. Přijďte se o tom sami přesvědčit.

Za návštěvu u pohádkových bytostí navíc v období od 1. července do 31. srpna obdržíte razítko do soutěžního lístku. Za tři razítka máte návštěvu čtvrtého muzea zcela zdarma, za čtyři razítka můžete vyhrát jednu ze 150 zajímavých cen.

Slosování výherců proběhne 4. září, o případné výhře se dozvíte nejdéle do 8. září. Výherce prvního místa získává originální ručně vyrobenou sochu kadaňského umělce Jaroslava Stejného, druhé místo se může těšit na poukaz do Pivní restaurace v Kadani v hodnotě 1000 korun. Ostatní výherci si odnesou zajímavé tematické ceny.

  • Autor: Filip Stejný
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru