Ulice U Nádraží je v křížení s ulicí 28. října od pondělí 10. června uzavřená. Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Ulice 28. října je už delší dobu neprůjezdná. Není tudy sice možné projet, ale k prodejnám a provozovnám se dostanou jejich majitelé i zákazníci. Umožněný je také vjezd lidem, kteří v ulici bydlí. Od pondělí 10.  června se k současné dopravní situaci přidalo úplné uzavření křižovatky ulice 28. října s ulicí U Nádraží. Důvodem zmíněných dopravních omezení je probíhající rekonstrukce vodovodu a kanalizace.

Křižovatkou ulic 28. října a U Nádraží nebude možné projet až do konce června. V souvislosti s uzavírkami je omezená i městská hromadná doprava. Dočasně byla zrušená zastávka Benešovo náměstí, která je na začátku ulice 28. října. Některé z linek MHD obsluhují dočasně zastávku na Benešově náměstí před oční optikou a vybrané linky začínají na zastávce Hlavní nádraží.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru