Řidič vozu střet dle výpovědi vůbec nezaznamenal. Nehodu šetří policie. Foto: Tomáš Straka
Teplice

Teplice – K tragické dopravní nehody došlo ve středu po půl třetí odpoledne v ulici Skupova v Teplicích. Místo je s opatrností průjezdné, případ vyšetřuje policie.

„Podle prvotních informací došlo ke střetu chodkyně s míchačkou. Po vozidle policie pátrá, protože z místa činu řidič ujel. Žena bohužel na místě svým zraněním podlehla," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Po čtvrté hodině odpoledne policejní mluvčí informovala, že policisté již řidiče vozu vypátrali a nyní probíhá vyšetřování, jak k nehodě došlo. „Podle prvotních informací řidič nákladního vozu nehodu vůbec nezaznamenal, proto ani nezastavil," uvedla Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru