Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Hned dvě pozvánky pro žáky devátých tříd nabízí začátkem příštího týdne Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola v Teplicích. Rozhodování o tom, jakou střední školu zvolit, jim usnadní oblíbená akce Den žákem školy.

Té se zájemci mohou zúčastnit už v pondělí 4. prosince od 8.45 hodin. Stejně tak stěžejní informace přinese i Den otevřených dveří, který se na jmenovaných školách koná ve středu 6. prosince od 8 do 17 hodin.

Akci Den žákem si zájemci z devátých tříd mohou v pondělí vyzkoušet na teplické průmyslovce nebo na obchodní akademii. Stráví zde tři vyučovací hodiny. Na průmyslové škole je čeká HW, programování, CNC obrábění, 3D modelování a seznámí se s autodílnou. Na obchodní akademii bude v „rozvrhu“ konverzace v angličtině, psaní všemi deseti, zábavný ekonomický kvíz a soutěž. Pro tuto akci je nutné zamluvit si místo na telefonu 723 224 225.

Ve středu, v rámci Dne otevřených dveří, mohou zájemci navštívit některou ze tří škol sami nebo v doprovodu rodičů. Budou mít možnost prohlédnout si budovu, odborné učebny a dílny. S profesory pak mohou probrat otázku výběru vhodného oboru a zeptat se na to, co je v rámci studia zajímá. Některé záležitosti mohou také konzultovat se současnými studenty. Všechny potřebné informace najdete na webu www.sostp.cz.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru