Pozor, aby vám v sobotu neodtáhli automobil
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – V sobotu 1. dubna zahájí město jarní blokové čištění ulic. Pozor na nové opatření, kterým chce Statutární město Teplice zajistit hladký průběh prací. Ten v předcházejících letech narušovali neukáznění řidiči, kteří svá auta nechávali zaparkovaná na komunikaci v termínu jejího čištění. Nově budou tato vozidla odtažená a po vyčištění vrácená zpět tam, kde stála, případně na nejbližší vhodné místo. Odtažení půjde na náklady majitele nebo provozovatele vozidla.

Město k uvedenému opatření přistoupilo na základě zkušeností z uplynulých let, kdy se každoročně pracovníci údržby potýkali s neukázněnými řidiči. Zaparkovaná vozidla způsobovala řadu problémů. O termínu čištění komunikace jsou přitom řidiči informovaní s dostatečným předstihem prostřednictvím přenosných informačních tabulí.

Jarní blokové čištění ulic bude letos probíhat od soboty 1. dubna až do poloviny června. Harmonogram úklidu s přesným vymezením dotčených komunikací a termínem najdou zájemci na webu města a na již zmíněných tabulích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru