Školáci v Proboštově mohou od září cvičit v nové tělocvičně
Foto: archiv obecního úřadu
Teplice

Proboštov – Žáci, kteří navštěvují Základní školu v Proboštově, se první školní den dočkali příjemného překvapení. Přes prázdniny tady stavební firma dokončila dva roky trvající práce na zcela nové tělocvičně, která vznikla v přístavbě k budově školy.

Nabízí optimální zázemí pro hodiny tělesné výchovy, disponuje i šatnami a sociálním zázemím. Bývalou, už nevyhovující tělocvičnu, nechalo vedení obce přestavět na novou jídelnu, která byla zprovozněná vloni v září.

0209iktpkz2

Foto: archiv obecního úřadu

V patře nad přístavbou, v níž je nová tělocvična, vznikl navíc další prostor, který umožnil rozšíření kapacity školního zařízení. Mohly zde být vytvořené dvě nové třídy. V jedné z nich našli zázemí prvňáci a ve druhé vznikla specializovaná učebna anglického jazyka. Zbylo dokonce ještě místo pro vytvoření sborovny učitelů prvního stupně a pro kabinet.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru