Vandal zničil historický vůz. Posprejoval ho a rozřezal potahy
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Bílina - Bílinští policisté pátrají po vandalovi, který zničil historický vůz. Posprejoval ho, rozřezal potahy a navíc ještě kradl. Co stálo za vandalským činem bude jasné, až policisté dotyčného dopadnou.

Neznámý pachatel se vloupal do garáže u rodinného domu, kde vzal elektrické ruční nářadí, následně poškodil dva vozy zaparkované na pozemku u domu. Do jednoho auta se vloupal a odcizil z něj repliky mečů. Druhé auto značky Daimler, které je už veteránem a v republice raritou, z neznámého důvodu poničil. „Posprejoval ho, rozřezal potahy sedadel a vytrhal elektroinstalaci z přístrojové desky,“ konkretizoval policejní mluvčí Daniel Vítek. Předběžná škoda byla vyčíslena na více než 40 tisíc korun. Pokud policisté neznámého vandala chytí, hrozí mu obvinění z trestného činu poškození cizí věci a krádeže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru