Hudba do ulici v roce 2022. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Sotva se lidé oklepou ze zážitků z Lázeňské, čeká je od pondělí 27. května další akce v centru města. Projekt Hudba do ulic, který organizuje Konzervatoř v Teplicích, nabídne také letos bloky vystoupení studentů školy ve veřejném prostoru. Koncerty se budou konat v OC Galerie a v okolí.

Zahájení se chopí hráči na klávesové nástroje, jejichž koncert začne v pondělí v 11 hodin v prvním patře Galerie. Od 15. hodiny se vystoupení přesunou na divadelní terasu. V úterý, ve 14 hodin, program odstartují Frajerky z galerky s písničkami z pražských pavlačí v Piazzettě OC Galerie. V 15. 30 se program přesune na kolonádu u domu kultury a do Piazzetty se vrátí zase v 17 hodin. Úterní blok ukončí pedagogové v akci, kteří si říkají The Teacher´s Band.

Také ve středu si první vystoupení můžete poslechnout od 14. hodiny. Účinkující vystřídají hned několik pódií. Kolonádu u domu kultury, Piazzettu a Lázeňskou uličku. Středeční menu nabídne například bubenickou show, Rock Guitar, hvězdný POP nebo Tutti fagotti a další. Vstup na akce je zdarma. Projekt finančně podpořilo Statutární město Teplice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru