Na krupském stadionu si mohou děti vyzkoušet různé sporty na vlastní kůži
Ilustrační foto
Co se chystá

Krupka – Motivovat děti k tomu, aby sportovaly, aby se pravidelně hýbaly, je cílem akce, která se uskuteční v neděli 17. září na Městském stadionu v Krupce. Projekt nazvaný Krupský festival sportu nabídne několik stanovišť, kde se budou děti moci seznámit s různými druhy sportu a vyzkoušet si je zábavnou a soutěžní formou. Akce, kterou pořádá Sport Krupka, se koná v čase od 13 do 17 hodin.

V letošním, druhém ročníku, přislíbilo účast celkem 12 oddílů a sportovních klubů. Každý z dětských účastníků dostane mapku s jednotlivými stanovišti, kterými musí projít a vyzkoušet sportovní a pohybové aktivity na vlastní kůži. Z každého stanoviště získají jako potvrzení razítko. Po absolvování všech stanovišť si v cíli vylosují svoji odměnu. Pokud je některý ze sportů zaujme, mohou si hned na místě dohodnout návštěvu tréninku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru