Roman Kubec nastražil v oseckém informačním centru své karikatury
Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Osek – V Informačním a turistickém centru Osek, které sídlí v areálu oseckého kláštera, vystavuje známý severočeský karikaturista Roman Kubec. Jeho výstava kresleného humoru nabízí procházku krajinou nevtíravých karikatur. S vtipy otextovanými i beze slov. Roman Kubec prostřednictvím své tvorby prezentuje čistý, snadno vstřebatelný humor s lehce čitelnou pointou.

Roman Kubec je členem České unie karikaturistů. Zúčastnil se řady výstav samostatných i společných a například v roce 2008 na tureckém cartoonistickém portálu Caricaturque byl mezi třemi vítězi únorového kola mezinárodní soutěže Man & Nature na téma Drought & Water. Výstavu v Oseku si můžete prohlédnout do konce měsíce března. Otevřeno je tady od úterý do soboty, v době od 9-16 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru