Na Barboře se už koupe.Voda má 17 stupňů
Přírodní koupaliště Barbora. Ilustrační foto. Zdroj: facebook/EuroCamp a pláže Barbora
Teplice

Teplice – Na přírodním koupališti Barbora v Oldřichově už se naplno rozbíhá letní sezóna. V neděli tady zaznamenali první tropický den, kdy teplota vzduchu byla ve stínu 30 stupňů celsia. Voda je sice zatím stále hlavně pro otužilce, rychle se ale otepluje. 

Už v květnu začaly na Barboře hudební večery v místním Yacht clubu. V provozu jsou také dvě beach volejbalová hřiště. Během tohoto týdne budou zprovozněny venkovní záchody a měla by se již otevřít i některá jiná občerstvení než jenom v Yacht clubu.

Voda je sice zatím stále jen pro otužilce, ale rychle se otepluje. Zatímco před čtrnácti dny měla jen něco kolem 14 stupňů, teď už se „ohřála“ na 17 stupňů. Vstupné na přírodní koupaliště se začne vybírat od 1. června. Od 1. července bude možné se v místním kempu nově ubytovat i v jednom ze šesti karavanů.

2905karavan

Nově je možnost si na Barboře pronajmout karavan. Zdroj: facebook/ Eurocamp a pláže Barbora

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru