Fotbalisté se zapojili do charitativního běhu. Přijďte na Stínadla pomoc tříleté Berenice!
Zdroj: Facebook/konto Bariéry
Teplice

Teplice - Teplický stadion na Stínadlech bude v pondělí 29. května další zastávkou projektu charitativních běhů Run and Help, který pořádá Konto Bariéry. Výtěžek z běhu pomůže tříleté Berenice, která má závažné zdravotní problémy, nedokáže se sama nijak pohybovat.

Od 11:00 do 13.00 hodin bude pro všechny zájemce zpřístupněna přímo hlavní hrací plocha ligového stadionu. Na této ploše si budou moci všichni odběhnout své kolečko a přispět na dobrou věc. Jako bonus se navíc celé akce zúčastní také hráči z teplického A týmu, chybět nebude ani kapitán Admir Ljevakovič, dlouhodobý ambasador projektů Konta Bariéry.

Z výtěžku charitativního běhu pomůžeme tříleté Berenice, která neměla lehký start do života. První rok strávila v nemocnici a i dnes má vážné zdravotní problémy. Nedokáže sama sedět, neudrží hlavičku, nijak se nepohybuje. Aby se její zdravotní stav zlepšoval, potřebuje speciální rehabilitace v lázních Klimkovice. Ty jsou ale příliš drahé a rodina si je ze svého rozpočtu nemůže dovolit.

Run and Help neboli Běhání, které pomáhá, je projekt Konta Bariéry. Jedná se o šňůru charitativních běhů, do níž se mohou zapojit jednotlivci i skupiny, například školy, školky, firmy, úřady, spolky ale i parta kamarádů nebo sportovní oddíl. Peníze, které běžci věnují, pomohou dětem se zdravotním postižením.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru