Základní škola a Praktická škola Arkadie U Nových lázní. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Základní škola a Praktická škola Arkadie připravily ve spolupráci s Lions clubem Teplice Den tvořivosti. Akce se koná ve čtvrtek 16. května na zahradě a hřišti Arkadie U Nových lázní v Teplicích od 15-18.30 hodin. Je určená pro všechny zájemce, nejen pro rodiče s dětmi a vstupné na ní je dobrovolné.

Na programu budou tvořivé dílničky, v nichž si mohou účastníci vyzkoušet práci se dřevem. Pro děti bude připravená trampolína, ZOO koutek nebo obří bublifuk. Program zpestří hudební a divadelní vystoupení. Návštěvníci si mohou užít relaxování v zahradě, foto koutek a případně zakoupit něco na památku nebo pro potěchu ze stánku keramiky, kterou vyrábějí klienti Arkadie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru