CHYSTÁ SE: Slavnostní otevření nového basketbalového hřiště na Angeru
Foto: Statutární město Teplice
Co se chystá

Již tuto středu se ve sportovním areálu Anger v Teplicích uskuteční slavnostní otevření nového basketbalového hřiště. Na programu bude i exhibiční zápas.

Akce začíná ve sportovním areálu Anger v teplických Trnovanech ve středu 19. října od 15 hodin. Po slavnostním zahájení bude následovat exhibiční utkání. To odehraje David Vencl a tým nadšených „streetballistů“ nejen z Teplicka. David je český reprezentant ve freedivingu, světový i národní rekordman v plavání pod ledem, otužilec a celoživotní sportovec a motivátor. Basketbal a „streetball“ patří mezi jeho velké koníčky.

Slavnostního zahájení se zúčastní zástupci BK Teplice, klubu z teplické Letné, který se více než 30 let věnuje basketbalu. V současnosti má téměř 200 dětí v 8 mládežnických týmech, 2 mužské týmy a 1 ženský. Odchovance BK Teplice můžete potkat v různých ligových basketbalových klubech v České republice.

Nové venkovní basketbalové hřiště vybudovalo Statutární město Teplice ve sportovním areálu Anger v Trnovanech. Součástí hřiště je také workout a doplňkové vybavení pro trénink basketbalu. Od roku 2018 již mohou návštěvníci areálu využívat skatepark a in-line dráhu.

Dodavatelem stavby je společnost Gartensta Plus s.r.o., Praha. Město za hřiště zaplatilo částku 9 a půl milionu korun. Na akci budou přítomni zástupci vedení města a dodavatele.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru