Čeká nás víkend plný hudby, ale i promítání pod širým nebem
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplicko – Končí další květnový týden a my přinášíme nabídku víkendových akcí na Teplicku. Pokud se na některou vydáte, myslete na bouřky, které mají dorazit. Raději si proto do tašky přibalte pláštěnku nebo deštník.

Pátek 20.5.

  • V pátek začíná od 19 hodin třídenní akce na hradě Sukoslav v Kostomlatech pod Milešovkou. Můžete se podívat na tradiční český muzikál Jakoubek Oldivadla a jeho hostů. V sobotu jsou dvě představení v 15 a v 19 hodin a poslední se uskuteční v neděli ve 14 hodin.
  • Kulturní prostor Zahálka promítne v pátek od 20 hodin francouzský film Portrét dívky v plamenech.
  • S příchodem teplých dní zahajují obce promítání filmů pod širým nebem. Dnes se například u rybníka v Zabrušanech můžete po 21. hodině podívat na komedii Deníček moderního fotra.

Sobota 21.5.

  • Příznivce modelů letadel určitě přiláká akce na letišti v Suchém u Modlan. V 10 hodin tu začne Jet Meeting Suché 2022, na kterém se setkávají piloti atraktivních modelů tryskových letadel.
  • V Pozorce, u Lidového domu, se od 14.30 koná 2. společný den v Dubí. Odpoledne plné zábavy, soutěží a sousedského setkávání je určené pro děti i dospělé a potrvá do 17. hodiny.
  • Ve Rtyni nad Bílinou připravili pro nejmenší Dětský den. Několik hodin zábavy, soutěží a her začne ve 14 hodin.
  • V Šanovské kovárně si můžete odpočinout třeba po práci na zahradě a poslechnout kapelu Skok. Zahraje tady od 17 hodin v rámci veřejné zkoušky.

Neděle 22.5.

  • V bílinském Kafáči na Kyselce se v neděli koná od 15 hodin Hudební multižánrový festival Nedělní Kafáč. Akci organizuje Kulturní centrum Bílina a Malá Paříž Teplice.
  • Ve stejném čase bude v Zámecké zahradě u Zahradního domu v Teplicích zahájená letošní první Malá Paříž.
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru