Žena věnovala dárky pro regionální centrum, kde se léčí děti s leukémií
Dárky pro Krajskou zdravotní zpříjemní pobyt dětem na ústecké dětské klinice. Foto KZ
Zajímavosti

Ústecký kraj - Dárky v hodnotě pět tisíc korun věnovala zdravotnickému personálu Dětské kliniky Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Krajské zdravotní - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem Pavlína Pittnerová. Předání proběhlo v prostorách ústeckého Centra vysoce specializované hematoonkologické péče pro děti.

„Přihlásila jsem se do soutěže KiK Tvář roku 2017, kdy jsem se dostala až do finále mezi osm účastnic. Jako finalistka jsem dostala možnost vybrat si jeden charitativní projekt. Rozhodla jsem se pomoci ústeckému Centru vysoce specializované hematoonkologické péče pro děti. Nakoupili jsme konvice, deky, povlečení a další věci, abychom malým pacientům zpříjemnili pobyt v nemocnici,“ uvedla Pavlína Pittnerová z Chlumce.

Dárky udělaly zdravotníkům obrovskou radost. „Jsem vděčná a ráda za každou podporu pro naší dětskou kliniku, zejména pro onkologicky nemocné. Velké díky patří paní Pittnerové,“ dodala dojatými slovy vrchní sestra ústecké dětské kliniky Marie Lulková.

Centrum vysoce specializované hematoonkologické péče pro děti je regionálním centrem pro léčbu vybraných typů leukémie. V průměru se zde léčí čtyři nové případy leukémie u dětí za rok.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru