I na pumpě se budete moci dobře najíst: Benzina představuje čerpací stanice nové generace
Foto: Benzina
Zajímavosti

Ústecký kraj - Benzina, největší síť čerpacích stanic v České republice patřící do skupiny Unipetrol, modernizuje koncept rychlého občerstvení. Přestavuje své čerpací stanice a gastronomickou nabídku rozšiřuje o zdravá jídla z čerstvých surovin pro všechny skupiny zákazníků, včetně rodin s dětmi či vegetariánů.

Benzina začala s modernizací v srpnu, do konce roku bude mít takto zmodernizovaných třicet čerpacích stanic. V příštím roce bude v tomto rozsahu upraveno dalších sedmdesát stanic. Moderně ztvárněné a vybavené sektory pro občerstvení a široce pojatá gastronomická nabídka kombinující tradiční i zdravá jídla tak, aby si na své přišel opravdu každý. Tak vidí Benzina blízkou budoucnost na svých čerpacích stanicích.

„Se čtyřmi stovkami čerpacích stanic jsme největším řetězcem rychlého občerstvení v Česku. Pokračujeme v jejich modernizaci a úspěšný koncept Stop Cafe rozšiřujeme o nejrůznější zdravá jídla, na která jsou zákazníci zvyklí z restaurací či specializovaných obchodů,“ uvedl Marek Zouvala, vedoucí odštěpného závodu Benzina skupiny Unipetrol.

1411benzina1

Foto: Benzina

Základní gastronomickou položkou na čerpacích stanicích Benziny bude i nadále oblíbená fair trade káva a hotdog. K ní přibude pestrá paleta tradičních i moderních pokrmů s důrazem na zdravou výživu. Vedle hlavních jídel a salátů budou k dispozici také snídaňová menu. Jídla budou připravována ve speciálních pecích bez jakéhokoliv přidaného tuku, a to včetně hranolek.

A na co se tedy mohou zákazníci těšit? Vedle tradičních jídel třeba na oblíbené burgery či tortilly. V bezmasých variantách bude maso nahrazeno populárním falafelem. Dále na těstoviny, wrapy a teplé sendviče připravované přímo před zákazníky a zapečené v kontaktním grillu či rychlopečící troubě. Součástí nabídky budou také jogurty, zeleninové a ovocné saláty, čerstvě lisované ovocné a zeleninové šťávy. Na vybraných čerpacích stanicích na dálnicích budou nabízena i čerstvá jídla vytvořená přímo na základě objednávky zákazníka.

1411benzina2

Foto: Benzina

"Měníme toho opravdu hodně. Z našich průzkumů víme, co řidiči chtějí. Nejde jen o změnu jídelního lístku. Jiný bude také venkovní i vnitřní vzhled čerpací stanice a přidáme možnost venkovního posezení. Rekonstrukcí projdou také toalety. Samozřejmostí je vysokorychlostní připojení k internetu,“ řekl Filip Balcárek, ředitel pro shop a gastro z Benziny.

Stanice procházejí moderním re-designem zaměřeným na přírodní barvy a materiály. Prvními zmodernizovanými stanicemi jsou pumpy na dálnicích - Devět křížů a Průhonice na brněnské D1 nebo Drahelčice a Kladruby na plzeňské D5. Další zmodernizované stanice stojí na exponovaných místech silnic první třídy a ve městech – například v Litvínově, Teplicích, Mostě, Chomutově, Ústí nad Labem, Litoměřicích, Brně či Břeclavi. V příštím roce chce Benzina do nového hávu přestavět až sedmdesát stanic. Další budou přibývat také v následujících letech.

1411benzina3

Foto: Benzina

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru