OBRAZEM: V Drážďanech se konal velký veletrh hraček. Povedený, viďte?
Veletrh Spielraum v Drážďanech. Foto: Martin Tóth
Zajímavosti

Drážďany - Drážďanské výstaviště Messe Dresden připravilo na první listopadový víkend velký veletrh hraček Spielraum. Ve čtyřech výstavních halách byly k vidění stavebnice, autodráhy, svět počítačových her i rodinné hřiště.

Spielraum, to je magický svět obřích květin a jednorožců nebo hry pro celou rodinu v areálu nazvaném Games For Families. Na velkém rodinném hřišti mohli návštěvníci veletrhu podle libosti vyzkoušet více než 500 nejnovějších i klasických společenských her. Přítomné hostesky a asistenti coby živé herní návody vysvětlovali pravidla her a pomáhali s výběrem.

Pro všechny malé i velké fanoušky kreativních stavebnic bylo k dispozici hřiště s třemi stovkami tisíc kostiček stavebnice Lego.

Prostě velká příležitost pohrát si, pokochat se a nechat se inspirovat na Vánoce. Nebo si pod stromeček rovnou nakoupit. Pokud jste nebyli a rádi byste tuhle podívanou zažili na vlastní kůži, další ročník se bude konat v příštím roce 3. a 4. listopadu.

Fotoreportáž

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru