Vrchní sestra z ústecké Masarykovy nemocnice Marie Lulková je třetí Nej sestřičkou
Vrchní sestra Marie Lulková přebírá ocenění za své umístění v soutěži Nej sestra 2017. Zdroj foto: Krajská zdravotní
Zajímavosti

Ústí n. L., Náchod - Dvanáct sympatických zdravotních sester -  finalistek soutěže BATIST Nej sestřička – usilovalo v sobotu 7. října 2017 o titul nejlepší sestřičky v republice. V prestižní soutěži nešlo jen o fyzickou krásu, ale hlavním kritériem byla odbornost a lidský přístup. Nemocnice Krajské zdravotní reprezentovala vrchní sestra Marie Lulková z ústecké Masarykovy nemocnice, která je vrchní sestrou na dětské klinice.

Vrchní sestra se po zdolání všech disciplín umístila na krásném třetím místě. „Je to úžasné. Vůbec jsem takové umístění nečekala. Jsem opravdu hrdá,“ uvedla jedním dechem Mgr. Marie Lulková.

K jejímu krásnému umístění jí gratuloval generální ředitel Krajské zdravotní Ing. Petr Fiala: „Blahopřeji vám k významnému osobnímu úspěchu a děkuji za reprezentaci našich nemocnic.“

Generální ředitel Krajské zdravotní Petr Fiala společně s ředitelem zdravotní péče ústecké Masarykovy nemocnice MUDr. Josefem Liehnem předali jako poděkování Mgr. Marii Lulkové drobné dárky a finanční odměnu.

Se slovy poděkování se připojil i ředitel zdravotní péče ústecké Masarykovy nemocnice zasedající v porotě této soutěže: „V krásném náchodském divadle panovala skvělá a bouřlivá atmosféra, soutěž byla náročná a vrchní sestra Lulková oslovila porotu svým šarmem, bezprostředností, dovednostmi a nadhledem. Jsem rád, že jsem mohl být mezi prvními gratulanty a už teď přemýšlím, koho nominovat do jubilejního desátého ročníku.“

Celkem o titul Nej sestřička soutěžilo 541 zdravotních sester. Mezi porotci byli například místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovaci Pavel Bělobrádek, ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová, poslankyně Parlamentu České republiky Soňa Marková, prezidentka České asociace sester PhDr. Martina Šochmanová. Divákům v Náchodě se přestavili i zpěváci Martin Chodúr, Michaela Gemrotová, Heidi Janků, Marian Vojtko, Standa Hložek, Hanka Křížková a trio s písněmi z muzikálu MammaMia!, Jitka Asterová, Míša Nosková a Bořek Slezáček.

V roce 2012 se do finále soutěže BATIST Nej sestřička probojovala z Krajské zdravotní Šárka Gregušová, nynější hlavní sestra Nemocnice v Mostě.

1610 nej sestricka3

Třetí Nej sestřičkou roku 2017 je vrchní sestra z ústecké Masarykovy nemocnice Marie Lulková. Zdroj foto: Krajská zdravotní

1610 nej sestricka2

Marii Lulkové k jejímu krásnému umístění gratuloval generální ředitel Krajské zdravotní Ing. Petr Fiala a ředitel ústecké Masarykovy nemocnice Josef Liehne. Zdroj foto: Krajská zdravotní

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru