Nejhezčí voříšek? Tobík z útulku. Opuštění pejsci bodovali na výstavě
Mimo jezevčíka Tobíka soutěžil i voříšek Verdel, který získal druhé místo v kategorii větších voříšků. Zdroj: útulek v Žimu
Zajímavosti

Teplicko – Pejsi z útulku v Žimu se o víkendu zúčastnili Výstavy voříšků v Telcích u Peruci. A hned si dovezli domů pohár.

Akce se konala v hasičském sportovním areálu. Soutěžilo se v šesti kategorií podle velikosti a stáří psa. Majitel se svým čtyřnožcem se dále mohl třeba zúčastnit překážkové dráhy nebo dokonce psího karnevalu.

Z útulku v Žimu zabodoval jezevčík Tobík, který získal první místo v kategorii "poznatelné plemeno". Zahanbit se nenechal ani voříšek Verdel, který získal druhé místo v kategorii větších voříšků. Z úspěchu obou pejsků mají v útulku radost, pohárem a medailí se pochlubili na svém facebooku. 

1809vystavapsi4

1908vystavapsi5

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru