Děti se učí stavět hmyzí domečky, jeden vyroste i u polikliniky
V mateřské škole v Hrobčicích se uskutečnila první přednáška pana Pavla Raise na téma hmyzí hotel. Zdroj: Hornická nemocnice s poliklinikou Bílina
Zajímavosti

 

Bílina – Děti v bílinských mateřských se dozvědí, jak si postavit hmyzí hotel. Jeden vznikne i v areálu bílinské polikliniky.

V mateřské škole v Hrobčicích se uskutečnila první přednáška pana Pavla Raise na téma hmyzí hotel. Účelem této akce bylo seznámení dětí s obyvateli hmyzího domečku a jejich význam pro přirozený koloběh v přírodě. Pavel Rais měl pro děti připravené povídání doplněné obrázky hmyzích obyvatel a vlastní ukázky hmyzích domků. Děti tak dostaly návod, jak si vytvořit na zahradě školky vlastní hmyzí domečky. S dalšími přednáškami budeme Pavel Rais pokračovat i v dalších mateřských školách v Bílině.

Hmyzí hotel totiž vznikne také v areálu bílinské polikliniky v rámci projektu „Odpočinkový park“. Více jsme psali zde:{article title="Bosonohá stezka, bylinková zahrádka, domek pro ježky…..Kolem bílinské polikliniky vzniká neobvyklá relaxační zóna"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru