OBRAZEM: V mosteckém klubu byla velká show! Casting a glamour show Czech Beauty
Casting Czech Beauty v Neprakta Music Hall v Mostě.
Zajímavosti

Most - V mosteckém Neprakta Music Hall se konal casting a zároveň i glamour show projektu Czech Beauty.

Czech Beauty je glamour & playboy projekt, v rámci kterého probíhá soutěž o prestižní titul Czech Beauty Star. Postupně tak vzniká elitní databáze českých fotomodelek, tanečnic a VIP hostesek

Nejkrásnější dívky, které přišly na casting do Mostu během posledního víkendu, budou pozvány 27. září do luxusního pražského Le Valmont clubu na semifinále, kde se představí fotografům, médiím a partnerům z modelingové branže.

Porota složená z mnoha osobností z fotomodelingového světa vybere 12 finalistek (+ jedna vítězka online hlasování) do velkého veřejného finále, které proběhne 4. listopadu 2017 ve známém Fashion clubu!

Vítězky fotí s profesionálními glamour fotografy a získají mimo hodnotných cen a rozhorovů do partnerských médií i vlastní portfolio a pictorial v partnerském časopise Playboy.

Neváhej a bojuj o prestižní titul Czech Beauty Star! Stále je možná online registrace, která končí 31. srpna. Registrovat se můžete zde.


odkaz na stránky projektu: www.czech-beauty.com

facebook: www.facebook.com/CzechBeauty

instagram: www.instagram.com/czechbeauty

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru