V centru města jako na pláži! Turisté i místní mohou odpočívat na lehátkách s polštářky
V Kadani na náměstí si teď můžete odpočinout na těchto šesti lehátkách.
Zajímavosti

Kadaň – Na Mírovém náměstí v Kadani mají novou atrakci – šest lehátek se stolky, kde si mohou místní i turisté podle libosti odpočinout a relaxovat. Lehátka mají pomoci k oživení centra, město chystá ještě další novinky, které by mohly do středu Kadaně přilákat více lidí.

Zelená lehátka se žlutými stolky se na kadaňském náměstí objevila na začátku srpna, město je pořídilo za 50 tisíc korun. Lidé si je mohou libovolně posouvat, relaxovat na nich nebo si zde třeba přečíst knížku. Lehátka mají dokonce i polštářek a protisluneční clonu. „Lidé si na lehátka pomalu zvykají, zkouší si je. Zatím se žádné neztratilo,“ řekl starosta Jiří Kulhánek. Na noc se lehátka uklízejí, k dispozici budou na náměstí nejspíš do konce září.

Není vyloučeno, že v budoucnosti do centra města přibudou ještě další neobvyklá odpočívadla. Na radnici teď zvažují nákup speciálních závěsných sítí o rozměrech šest krát šest metrů, na které si může sednout nebo dokonce lehnout i několik lidí najednou. „Výhodou těchto sítí by bylo, že kdyby se na náměstí neosvědčily, mohly by se přesunout někam jinam, třeba do škol,“ doplnil starosta. Zda sítě město pořídí, budou radní rozhodovat na podzim.

Město chystá na Mírovém náměstí během letošního září ještě jednu novinku. Objeví se tady historický povoz, který by měl sloužit jako pódium pro různé koncerty či divadelní představení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru