Známe nejlepší fotografii z Krušných hor. Soutěž Cena sympatie vyhrál tento snímek
Viadukt v Perninku od Tomáše Salače
Zajímavosti

Krušné hory - Hlasování v Ceně sympatie Velké fotografické soutěže je ukončeno a známe výherce. Ten získal nejvíce lajků na Facebookových stránkách Destinační agentury Krušné hory „Krušné hory – Volný čas a turistika“, kde soutěž od září probíhala. Zvítězil snímek Viadukt v Perninku 1 od Tomáše Salače s celkovým počtem 102 lajků.

Velká fotografická soutěž je pořádána již několik let ve spolupráci s Nadačním fondem Obnova Krušnohoří a Destinační agenturou Krušné hory. Nadační fond ze zaslaných fotografií připravuje kalendář Krásy Krušnohoří a destinační agentura pořádá hlasování Ceny sympatie.

Nový kalendář je k dostání na Lesné v jejich informačním centru nebo v regionálním informačním centru Destinační agentury Krušné hory v zámku Valdštejnů v Litvínově. Cena kalendáře je 399,- Kč.

Do soutěže mohou zasílat své fotografie amatérští i profesionální fotografové. Snímek musí být pořízen v Krušných horách a podhůří. Nový ročník bude vyhlášen v lednu 2023.

Fotografie ze soutěže nezůstanou zapomenuty, můžete se s nimi setkat například v časopisech prezentujících Krušné hory, na našem Turistickém deníku, na pohlednicích nebo sociálních sítích. Děkujeme všem účastníkům soutěže, že nám pomáhají představovat Krušné hory v jejich kráse.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru