Judisté sportovního klubu PRO SPORT mají medailové žně
Mladší a starší žáci PRO SPORT Teplice přivezli o víkendu 14 medailí z bodovacího závodu. Foto: Archiv PRO SPORT Teplice
Zajímavosti

Teplice – Velkého úspěchu dosáhli v sobotu 17. září v Litoměřicích mladí džudisté z klubu PRO SPORT Teplice. Z bodovacího turnaje juda, v kategorii mladších a starších žáků, přivezl teplický tým celkem 18 medailí. Jednalo se o nominační turnaj pro postup na přebory České republiky a startovaly v něm kluby z celého Ústeckého kraje.

Podle trenéra Martina Prokeše se jeho svěřenci prosadili v konkurenci cca 20 týmů. Po vynikajících výkonech přivezli do Teplic sedm zlatých, sedm stříbrných a čtyři bronzové medaile. „Pokud zvládneme i druhé kolo budeme mít na Mistrovství republiky moc pěkné zastoupení. Všem členům naší výpravy děkuji za vzornou reprezentaci klubu i města Teplice,“ uvedl Martin Prokeš.

Prosporťáci sbírají cenné medaile celkem pravidelně. Už minulý víkend, na výborně obsazeném turnaji v Brně, kam se sjeli džudisté nejenom z Čech, ale také například ze Slovinska, Rakouska, Maďarska, Slovenska nebo Holandska, přivezli dorostenci PRO SPORTu zlato a stříbro. Starší žáci na stejném turnaji vybojovali zlato a bronz a jejich tým navíc obsadil celkově druhé místo za výběrem Maďarska.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru