VIDEO: Andělé letos na náměstí létat nemohli, ale v Galerii byli. Podívejte se, jak otevírali obchody
Andělé otevírali obchody v Galerii. Foto: OC Galerie Teplice
Zajímavosti

Teplice - Oblíbenou adventní akci Slet andělů v letošním roce kvůli opatřením vlády kvůli pandemii onemocnění covid -19 vedení obchodního centra Galerie Teplice v letošním roce uspořádat nemohlo. Přesto lidé o anděly nepřišli.

Andělé pomohli otevřít obchody v nákupním centru. „Vzhledem k nelehké covid situaci jsme se snažili hezkou tradici Slet andělů alespoň připomenout formou video příběhu o znovuotevření obchodů, ke kterému nám probuzení vánoční andílci pomohli. Věříme, že se krátký andělský příběh bude líbit hlavně dětem a rodičům, se kterými se snad v příštím roce všichni potkáme opět na náměstí při Sletu andělů a slavnostním ohňostroji,“ prozradila Magdalena Vorlíčková, marketingová manažerka OC Galerie Teplice.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=S_-l1cDSrHE

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru