Přijďte se rozmluvit do nového konverzačního klubu „Dycky anglicky!“ do Bridge 714
První hodina bude zdarma, další si již zájemci musí hradit.
Zajímavosti

Most – Od ledna 2020 nabízí Bc. Michaela Indrišeková ve spolupráci s Inovačním a vzdělávacím centrem Bridge 714 v Mostě večerní konverzační klub angličtiny pro začátečníky i pokročilé.

Michaela pracuje jako překladatelka a tlumočnice mezi angličtinou a češtinou a je zároveň hrdou držitelkou učitelského certifikátu CELTA od Cambridge Assessment English. V současné době pracuje na získání zahraničního vysokoškolského titulu DipTESOL a pod křídly ústeckého Inovačního centra ICUK rozjíždí firmu Fluently.cz s cílem zkvalitnit firemní výuku angličtiny. Má bohaté zkušenosti s výukou cizinců, větších skupin a v létě učí na letních školách pro teenagery na anglické univerzitě Queen’s College.

První hodina konverzačního klubu se uskuteční 8. ledna 2020 od 18 hodin v zasedací místnosti v Bridge 714 a bude zdarma přístupná každému, kdo se chce konečně přestát bát mluvit anglicky.

Každý večer bude věnován jinému tématu s hlavním cílem – mluvit, dělat chyby a učit se z nich. Výuku si bude možné zpříjemnit konzumací lahodné kávy či dobrého vína v Bridge Café nebo Bridge Wine.

V klubu rádi uvidíme každého, kdo by rád prolomil konverzační bariéru a přestal se bát mluvit před lidmi; od budoucích maturantů po nadšené seniory.

Pro zájemce je nutná předchozí registrace přes email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., ze kterého v lednu obdrží i jednoduchý rozřazovací test.

Cena jednoho večera je 300 korun, v případě zakoupení celého tříměsíčního kurzu potom 2700 korun. Nepotřebujete žádnou hotovost, platbu pohodlně naskenujete přes qr kód, který obdržíte emailem!

Přijďte do konverzačního klubu se přesvědčit, že diskutovat na různá témata v angličtině je jednodušší, než si myslíte. Nezáleží na věku, ale na odhodlání.

A pokud byste se před kurzem nebo i během něj rádi rozmluvili v menším počtu, můžete využít soukromých hodin jeden na jednoho, které vám Míša ráda sestaví na míru.

O Bridge 714

Bridge 714 je místo, které v Mostě dlouho chybělo. Představuje ucelenou nabídku služeb pro jednotlivce, rodiny i firmy z různých oblastí s cílem rozvíjet město i lidi, kteří v něm žijí. Nabízí technické vzdělávání dětí i dospělých, sdílené pracovní prostory (coworking), workshopy s pracovními i life-style tématy, multimediální dětský koutek pro nejmenší, centrum virtuální reality a učebnu digitální fotografie, stylovou kavárnu a vinotéku s nabídkou produktů z celého světa. Sídlí na rohu ulic Brněnská a U Stadionu v Mostě.

Kudy tam

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru