Zákazníci Benziny se ve velké prázdninové soutěži mohou stát majitelem Porsche Cayman!
Porsche 718 Cayman v hodnotě téměř dva miliony korun. Foto: Unipetrol
Zajímavosti

Praha – Velká prázdninová soutěž o spoustu atraktivních cen na čerpacích stanicích Benzina je v plném proudu. Hlavní výhrou je Porsche 718 Cayman v hodnotě téměř dva miliony korun! Jeho majitele určí losování ze všech zákazníků, kteří se zapojí do hry. Soutěž „Vyhraj Porsche!“ trvá až do 22. září na čerpacích stanicích Benzina v České republice a na Slovensku.

Cesta za volant vlastního Porsche vede přes čerpací stanice Benzina! Stačí načerpat 25 litrů prémiového paliva VERVA nebo 30 litrů standardního paliva EFECTA na čerpacích stanicích Benzina v České republice či na Slovensku a zúčastnit se soutěže „Vyhraj Porsche!“, která probíhá až do 22. září. „Naše paliva VERVA a EFECTA vynikají mimořádnou kvalitou a umožňují motorům dosahovat v každodenním provozu stoprocentních výkonů,“ říká Marcin Stefaniak, vedoucí odboru marketingu Benziny. „Totéž platí i pro sportovní vůz Porsche 718 Cayman, který jsme vybrali jako hlavní výhru v naší nové zákaznické soutěži. Po celé léto mohou zákazníci zasílat kódy ze svých účtenek a těšit se, že po skončení soutěže se právě na ně usměje štěstí v našem losování!“

Kromě hlavní výhry v podobě atraktivního červeného kupé Porsche 718 Cayman s přeplňovaným dvoulitrem o výkonu 220 kW (300 k), které umožňuje zrychlení z 0 na 100 km/h za 5,1 sekundy, čekají na soutěžící další hodnotné ceny. Benzina mezi soutěžící rozdělí celkem 1000 Grand karet pro jednorázový odběr paliva v hodnotě 500 Kč a 2000 modrých trik s logem VERVA.

Zákazník po načerpání dostatečného množství paliva obdrží na účtence unikátní kód, který si zaregistruje na webové stránce www.soutezbenzina.cz, nebo jej zašle ve zprávě SMS na telefonní číslo 736 363 363. Soutěžící je obratem informován, zda se stal majitelem Grand karty nebo trika. O výherci hlavní ceny rozhodne losování po skončení soutěže, do něhož budou zahrnuty všechny platně zaregistrované kódy účtenek, včetně výherců drobných cen.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru