Hasičská stanice se otevřela veřejnosti. Návštěvníci si vyzkoušeli speciální obleky a nanečisto zachraňovali životy
Foto: HZS Ústeckého kraje
Zajímavosti

Teplice - Ve středu otevřela hasičská stanice Teplice všechna výjezdová vrata a dala tak možnost všem návštěvníkům nahlédnout do prostorů a seznámit se s prací a zázemím hasičů a jejich technikou.

Své technické prostředky tu předvedli nejen hasiči, ale i Policie ČR, Městská Policie Dubí a Zdravotní záchranná služba Doly Bílina a.s. Dále bylo možné si prohlédnout různé druhy a typy zásahových vozidel, včetně vozidel dálniční hlídky Policie ČR. Svou techniku představily také i jednotky sboru dobrovolných hasičů.

2405dodtp1

"Návštěvníci si vyzkoušeli lezecké dovednosti, prošli polygonem simulujícím nebezpečné prostředí požáru, vyzkoušeli si záchranu lidského života na oživovací figuríně, a oblékli si protipožární a protichemický oděv," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

2405dodtp2

2405dodtp3

4x foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru