Restaurace a kavárna u Mnicha na Mníšku se otevírá po Velikonocích. Letos bude položen základní kámen nového dětského centra
Restaurace a kavárna u Mnicha
Zajímavosti

Mníšek (Nová Ves v Horách) – Stavební firma Polyexpres s.r.o. dokončila celkovou rekonstrukci restaurace a kadeřnictví v obchodním centru na Mníšku s čerpací stanicí F1 a Travel Free.

„Po Velikonocích dne 29. dubna 2019 otevřeme zcela nové prostory restaurace, kde se můžete těšit na moderní českou gastronomii, milý personál a příjemné prostředí. Celý týden si mohou návštěvníci objednat májové degustační menu nebo vybrat z jídelního lístku. O víkendu ve večerních hodinách Vás bude provázet kapela Ametyst, semifinalistka televizní show Adéla Radimcová, DJ PHANTOM a slavnostní otevření bude zakončeno ohňostrojem. Od 6. května 2019 spouštíme provoz včetně nabídky hotových jídel.

V následujících měsících v areálu také otevřeme Kadeřnictví a Barbershop AMY, které je dceřinkou Kadeřnictví AMY v Litvínově na Náměstí Míru.

"V průběhu roku 2019 máme v plánu vybudovat centrum pro děti a dospělé s populární atrakcí, dostačující parkoviště, obnovení cyklostezek a běžkařských tratí, vedoucích na Mníšek. Hlavním investorem tohoto projektu je Mgr. E. Rendlová.
V plánu je i otevření ručního mytí exteriérů a interiérů osobních automobilů s využitím NANOTECHNOLOGIE, které se bude nacházet v prostoru bývalé mycí linky čerpací stanice F1,“ uvedla Michala Bobysudová, zástupce majitele objektu.

2304mnich3

2304mnich2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru