Místní mafiáni, kmotři i politici. Autor ze severu Čech vydal kriminální román Ve stínu gangu
Ve stínu gangu – krimi – 370 stran.
Zajímavosti

Most – Spisovatel Jakub Bouda, jehož převážná část života je spojena s Mosteckem a který nyní žije na jihu Čech, vydal kriminální román Ve stínu gangu.

Kriminální román Ve stínu gangu vznikl mezi lety 2012-2019. V roce 2013 vyšla jeho první část V dobrym i zlym, ve které se mohli čtenáři seznámit s partou převážně mosteckých motorkářů kolem Viktora Strnada. Tato část popisuje vznik a rozmach klubu.

Druhá část s názvem Nečum a střílej, vyšla v roce 2015 a dala nahlédnout pod pokličku podsvětí. Čtenář má možnost udělat si vlastní názor na to, co je dobré, a co zlé. Zároveň se stane svědkem kumulujících se konfliktů.

2603hlavnigang2

Poslední část s podtitulem Já, Viktor, vnáší do celého příběhu spoustu rozřešení. Čtenář zjišťuje, že téměř vše je jinak, než si původně myslel a že ani společenství tvrdých motorkářů nemusí být vždy tak pevné, jak se na první pohled může zdát.

V knize se objevují skutečná jména místních postav, ať už jde o mafiány, kmotry či politiky. V celku jako takovém se jedná o skandální fikci s reálným základem. Přestože se děj na několika místech přesune i jinam (Plzeň, Praha, Chomutov, Nechranická přehrada), jeho základní děj se odehrává především v Mostě, kde autor vyrůstal a žil převážnou část svého života.

Knihu lze objednat zde – www.jakubbouda.eu – stejně jako ostatní knihy a e-knihy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru