Téměř stoletá paní dala dobrovolným hasičům 200 tisíc, je jejich fanouškem
Foto: město Roudnice nad Labem
Zajímavosti

Roudnice nad Labem - Roudničtí dobrovolní hasiči dostali předčasný vánoční dárek. 97letá občanka Roudnice jim věnovala 200 tisíc korun. Informovala o tom tamní radnice.

Finanční dar převzal v pátek 7. prosince z rukou paní Svobodové z Bezděkova velitel jednotky Lukáš Pávl společně s jeho zástupcem Stanislavem Petráskem.

Předání daru se za město zúčastnil také místostarosta města Jiří Řezníček.

„Setkání s paní Svobodovou bylo velmi příjemné. Je to moc milá a vitální dáma, která je fanouškem hasičů. Darem chtěla ocenit hlavně ty dobrovolné, protože dělají užitečnou práci pro všechny občany našeho města, ačkoli chodí ještě do zaměstnání. Za město bych jí chtěl touto cestou ještě jednou poděkovat," řekl místostarosta Řezníček.

Hasiči dar použijí k nákupu vybavení pro jednotlivé hasiče - např. helmy, dýchací masky apod.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru