Krajská zdravotní získala ocenění za společenskou odpovědnost
Zdroj: www.kzcr.eu
Zajímavosti

Ústecký kraj - Krajská zdravotní, největší poskytovatel zdravotní péče v Ústeckém kraji, získala ocenění „společensky odpovědná organizace II. stupně“ v kategorii Velká organizace v programu Národní ceny České republiky za společenskou odpovědnost a mezinárodní certifikát European Foundation for Quality Management (EFQM) Leading Excellence, který je oprávněna využívat tři roky.

Významné ocenění v úterý 27. listopadu 2018 převzal v prostorách Španělského sálu Pražského hradu předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s., Ing. Jiří Novák. „Zisk certifikátu vnímám jako odměnu za systematickou práci představenstva a managementu naší společnosti, kterou od roku 2014 naplňujeme vize a cíle, jenž jsme si stanovili. Patří mezi ně celková stabilizace ekonomiky společnosti Krajská zdravotní, systematický rozvoj všech jejích nemocnic a postupná modernizace zdravotnické techniky. Společnosti se daří i díky významné investiční finanční podpoře ze strany Ústeckého kraje, jejího jediného akcionáře, a také díky dlouhodobému důslednému využívání dotačních titulů. Zvláštní důraz klademe v závislosti na hospodářském výsledku na odměňování zaměstnanců, bez nichž by úspěšný rozvoj nebyl možný, a všem se také za jejich práci a úsilí sluší poděkovat. Jsem rád, že se nám povedlo Národní cenu České republiky získat,“ uvedl Ing. Jiří Novák.

0312kz3

Zdroj: www.kzcr.eu

„Je nutné zdůraznit, že jde o druhé prestižní ocenění, které společnost Krajská zdravotní získala v posledních týdnech. Není tomu ani měsíc, kdy jsme spolu s předsedou představenstva Ing. Jiřím Novákem převzali certifikát od významné společnosti Bisnode v rámci samostatné kategorie žebříčku CZECH TOP 100 přehled TOP 100 nejstabilnějších firem v ČR za rok 2018 dle CZECH Stability Rating. Při těchto příležitostech děkuji našemu jedinému akcionáři, kterým je Ústecký kraj, bez jehož podpory bychom na tato prestižní ocenění těžko dosáhli. Děkuji také všem zaměstnancům, především zdravotníkům, našich pěti nemocnic, kteří svojí každodenní náročnou prací dopomáhají Krajské zdravotní k výsledkům a prestiži, které se jí v současné době dostává,“ doplnil Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní.

0312kz1

Zdroj: www.kzcr.eu

Národní cenu České republiky za společenskou odpovědnost ministerstvo průmyslu a obchodu v České republice nepřetržitě uděluje od roku 2009. V rámci své strategie Národní politika kvality přijímá nové programy, kterými rozšiřuje své aktivity v oceňování organizací. V roce 2016 Rada kvality České republiky převzala mezinárodně uznávaný model od Evropské nadace pro management kvality (EFQM) ve spolupráci s UN Global Compact „Committed to Sustainability“ – závazek k udržitelnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru