OBRAZEM: Maminky se domluvily a založily vlastní kavárnu s herničkou pro děti
Kavárna, hernička i místo pro oslavy. To je MajliSa.
Zajímavosti

Most – Hledáte místo, kde se mohou zabavit vaše děti, vy si můžete dát kávu a něco dobrého k zakousnutí a přitom budete v příjemném a takřka rodinném prostředí? Kde uspořádat parádní dětskou oslavu, o které bude váš potomek ještě dlouho povídat svým kamarádům? O jednom takovém víme. Stačí si dojet do sousedního města.

Letos v únoru se otevřela kavárnička s dětským koutkem MajliSa. Najdete ji v mostecké Javorové ulici, pod takzvanou „hokejkou“. Vznikla nápadem dvou maminek s jinou představou kvalitně stráveného času s dětmi. „Na kavárně jsme pracovaly několik měsíců, a myšlenka přišla již před třemi lety, kdy se nám narodily naše dvě dcery, podle kterých se kavárna jmenuje,“ vysvětlují zakladatelky Simona Astalošová a Mirka Mhilli.

V kavárně najdete edukční a didaktické hračky pro společnou hru s dětmi. Pro kutily pracovní ponk, pro dětičky co rádi vaří kuchyňku a jiné vychytávky pro maminky těch nejmenších dětiček, které si potřebují popovídat či odpočinout.

V MajliSe pořádají pro rodiče a jejich dítka také spoustu zábavných a tvořivých akcí. Podívejte se na jejich facebookové stránky (odkaz najdete zde).

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru