Bílina - Objekt občanské vybavenosti vhodný k podnikání, bývalá školka v Bílině, je na prodej. Nachází v klidné části v Bílině na Újezdském Předměstí, v ulici Palackého č. 281, má rozlohu 225 m2 a zahradu o velikosti 485 m2.

Dům je zděný, přízemní, částečně podsklepený, s nízkou sedlovou střechou. Je vytápěn plynovým kotlem, bojler má na elektřinu. Pitná voda přivedena veřejným vodovodem, odpady svedeny do veřejné kanalizace.

Napojení na sítě 220/380V. Pozemek je oplocen.

V přízemí domu se nachází tři velké a jedna malá místnost, sociální zařízení - WC a sociální zařízení - sprchy. Dům byl využit k provozním účelům, jako učebny školy.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost. Stáří domu 67 let. Objekt je vhodný k podnikání, pro využití kanceláří, ordinace, fitness, školky, a podobně, ale i k bydlení podle svých představ. Rekolaudace je možná.

Cena za nemovitost je 1.750.000,- korun. Bližší informace získáte či sjednání prohlídky domluvíte na tel. čísle 777 287 069, či e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru