Jak se dopravit mezi výrobními halami? V AGC nakoupili pro zaměstnance elektrokola
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Zajímavosti

Chudeřice – Způsobů, jak se mohou zaměstnanci dostat z jedné výrobní haly do druhé, je mnoho. Nejčastěji je to chůze. Co když je ale část výrobního závodu příliš daleko? Nabízí se služební auto, autobus nebo… elektrokolo. Ta mohou nově využít zaměstnanci AGC Automotive Czech. Firma nakoupila 3 elektrokola a v těchto dnech zahájila „cyklistickou sezónu“.

„Do naší výrobní haly na okraji Bíliny je to zhruba tři kilometry a naši lidé se velmi často přesouvají tam a zpátky. Proto jsme řešili nejlepší možný způsob dopravy, který by byl nejen pohodlný, ale i rychlý a především ekologický. Jako nejvhodnější nám vyšla elektrokola. A podle ohlasů našich zaměstnanců to byl dobrý nápad a řešení,“ říká Tomáš Brokeš, personální ředitel AGC Automotive Czech.

V současné době mohou zaměstnanci AGC Automotive Czech pro přesun z hlavního závodu do výrobní haly na okraji Bíliny využívat 3 elektrokola. Možnost si pochvalují i sami zaměstnanci. „Přeprava je velmi rychlá a časově nenáročná. Řeší to i problém v případě nedostupnosti firemního vozidla,“ napsali například někteří z nich na facebookový profil firmy s tím, že využívat elektrokola doporučují všem.

Podle počasí budou moci zaměstnanci využívat elektrokola zhruba od dubna do října. Firma chce ještě službu o něco vylepšit. „Někteří zaměstnanci vozí do druhé výrobní haly i notebooky a další pomůcky. Nyní na jejich podnět proto řešíme možnost pořízení batohů, kde by si mohli menší věci na elektrokolech převážet,“ doplnil Tomáš Brokeš.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru